Image všeobecné sestry očima studentů - Dvořáková, Barbora (2010)
V bakalářské práci se zabývám image všeobecné sestry z pohledu studentů. V teoretické části práce je uvedeno objasnění pojmu image a vše, co ji po stránce osobnosti všeobecné sestry ovlivňuje. V empirické části zjišťuji a hodnotím názory respondentů (studentů) z dvou zemí evropské unie, ČR a Belgie, na image všeobecné sestry.