Problematika benigní hyperplazie prostaty ve sledované populaci - Ďuranová, Katarína (2010)
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku benigní hyperplazie prostaty. Teoretická část zpracovává dostupné teoretické i praktické poznatky týkající se problematiky prostaty, onemocnění prostaty a převážně pak benigní hyperplazie prostaty. Praktická část je zaměřena na informovanost mužů ve sledované populaci o benigní hyperplazii prostaty a na jejich zkušenosti s touto problematikou.