Informovanost nemocných o průběhu onkologického onemocnění - Frodlová, Lenka; Toufarová, Jana; Masarykova univerzita. Katedra ošetřovatelství (2010)
Bakalářská práce se zabývá informovaností nemocných o průběhu onkologického onemocnění. Je zde definováno onkologické onemocnění, komunikace ve zdravotnictví, psychika onkologicky nemocných a je zveřejněna i existence center pro onkologicky nemocné. Stanovených cílů je dosaženo pomocí dotazníků, jejichž jednotlivé položky jsou popsány a znázorněny pomocí tabulek a grafů.
The bachelor thesis describes informedness of patients about a process of an oncological disease. There is defined the oncological disease, communication in health service, psyche by oncological patients and there is published an existence of centers for oncological patients. Specified aims are accomplished by questionnaires, questions are described and illustrated in tabs and graphs.
Vedoucí práce: Jana Toufarová
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2010
Keywords: informovanost pacientů; lékařská onkologie; onkologičtí pacienti; informedness of patients; oncologic patients; Medical Oncology; bakalářské práce