Informovanost nemocných o průběhu onkologického onemocnění - Frodlová, Lenka (2010)
Bakalářská práce se zabývá informovaností nemocných o průběhu onkologického onemocnění. Je zde definováno onkologické onemocnění, komunikace ve zdravotnictví, psychika onkologicky nemocných a je zveřejněna i existence center pro onkologicky nemocné. Stanovených cílů je dosaženo pomocí dotazníků, jejichž jednotlivé položky jsou popsány a znázorněny pomocí tabulek a grafů.