Evropská druhá města

Bakalářská diplomová práce na téma „Evropská druhá města“ má za úkol nastínit situaci druhých největších měst vybraných evropských států. Jejím cílem je porovnat vybrané ekonomické, sociální a jiné ukazatele těchto měst ve vztahu k městům největším, a to jak ukazatelů statických, tak i ukazatelů dyn...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bolek, Miroslav, 1988- (Dissertant)
Other Authors: Mulíček, Ondřej, 1974- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2010
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/253021/prif_b/
Cover Image
LEADER 04494ctm a22007337a 4500
001 MUB01000646442
003 CZ BrMU
005 20110202113801.0
008 100701s2010 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-27 
035 |a (ISMU-VSKP)185375 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 911  |x Obecná geografie. Systematická geografie  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a (043)378.22  |2 MRF 
080 |a 911.37  |2 MRF 
080 |a 911.375  |2 MRF 
080 |a 911.375:316.4  |2 MRF 
080 |a (4)  |2 MRF 
080 |a 911  |2 MRF 
100 1 |a Bolek, Miroslav,  |d 1988-  |7 mub2010596554  |% UČO 253021  |4 dis 
242 1 0 |a European second cities  |y eng 
245 1 0 |a Evropská druhá města  |h [rukopis] /  |c Miroslav Bolek 
260 |c 2010 
300 |a 44 l., [3] l. příl. 
500 |a Vedoucí práce: Ondřej Mulíček 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2010 
520 2 |a Bakalářská diplomová práce na téma „Evropská druhá města“ má za úkol nastínit situaci druhých největších měst vybraných evropských států. Jejím cílem je porovnat vybrané ekonomické, sociální a jiné ukazatele těchto měst ve vztahu k městům největším, a to jak ukazatelů statických, tak i ukazatelů dynamických. Jako hlavní datový zdroj posloužily statistiky Urban Audit, ve kterých jsou shrnuty kvantitativní ukazatele evropských měst. Tato data však ne vždy bývají kompletní, hlavně pro rok 2004, která byla v době vypracování této práce ještě zčásti vyhodnocována. Proto byl v některých případech autor práce nucen pracovat s daty pro rok 2001. Úvod práce velmi stručně mapuje vývoj evropského osídlení v jeho historickém vývoji.  |% cze 
520 2 9 |a The bachelor’s diploma thesis "European Second Cities" is intended to outline the situation of the second largest cities in selected European countries. Its goal is to compare selected economic, social and other characteristics of these cities in relation to the largest cities, both indicators of static as well as dynamic parameters. The Urban Audit statistics that summarize the quantitative indicators of European cities served as the main data source. These data, however, are not always complete; especially the data for the year 2004 were still partially analysed at the time of writing the thesis. Therefore, in some cases, the author had to work with data for the year 2001. There is a very brief description of the development of the European settlement in its historical context in the introduction.  |9 eng 
650 0 7 |a sídelní geografie  |7 ph116378  |2 czenas 
650 0 7 |a města  |7 ph115399  |2 czenas 
650 0 7 |a urbanizace  |7 ph126946  |2 czenas 
650 0 9 |a urban geography  |2 eczenas 
650 0 9 |a cities and towns  |2 eczenas 
650 0 9 |a urbanization  |2 eczenas 
651 7 |a Evropa  |7 ge137210  |2 czenas 
651 9 |a Europe  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
658 |a Geografie a kartografie  |b Geografie a kartografie se zaměřením na vzdělávání  |c PřF B-GK UZ, FF:HI (UZ)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Mulíček, Ondřej,  |d 1974-  |7 mub2010595216  |% UČO 7678  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Geografický ústav  |7 ko2005276089  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/253021/prif_b/ 
CAT |c 20100702  |l MUB01  |h 1037 
CAT |a ANTLOVA  |b 02  |c 20100825  |l MUB01  |h 1156 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100902  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100902  |l MUB01  |h 0746 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100909  |l MUB01  |h 1116 
CAT |a ANTHOVA  |b 02  |c 20110202  |l MUB01  |h 1138 
CAT |c 20110204  |l MUB01  |h 1419 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0139 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120417  |l MUB01  |h 1601 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2009 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120711  |l MUB01  |h 0953 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1111 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140107  |l MUB01  |h 1150 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1445 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1407 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0116 
CAT |c 20190527  |l MUB01  |h 1024 
GEO |a 02/02/2011  |b ODESLANO 4/02/2011 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-9689  |5 3145349271  |8 20100825  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180420  |r 20100825  |s dar 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-9689  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK