Hydraulické parametry kolektoru kvartérních hornin v části města Brna - Borovský, Ondřej; Kuchovský, Tomáš, 1973-; Masarykova univerzita. Ústav geologických věd (2010)
V bakalářské práci byly vyhodnoceny výsledky hydrodynamických zkoušek ze šesti vrtů, u kterých byly realizovány jak zkoušky čerpací tak stoupací. Byly stanoveny hydraulické parametry kolektoru a vyhodnocena variabilita kolektoru vzhledem k litologické stavbě na svahu Červeného kopce v oblasti Kamenná čtvrť.
This bachelor thesis deals with the hydrodynamic tests made at six hydrogeological boreholes. The tests include both, pumping and recovery tests. Hydraulic parameters and the variability of the aquifer were determined according to the lithological structure and aquifer characteristics of the slope of the Červený kopec in the Kamenná čtvrť.
Vedoucí práce: Tomáš Kuchovský
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2010
Keywords: geologický průzkum; hydraulika podzemních vod; hydrodynamika; groundwater hydraulics; hydrodynamics; prospecting; Brno (Česko : oblast); Brno Region (Czechia); bakalářské práce; bachelor's theses