Hydraulické parametry kolektoru Anenského potoka v Košeticích - Jeníček, Radek (2010)
Cílem této práce je určit hydraulické parametry kolektoru, jako je hydraulická vodivost, v oblasti Anenského potoka v Košeticích. Hlavní použitou metodou je tzv. Brutsaert a Nieberova metoda, která je založena na analýze změn průtoků menších toků a vydatností pramenů v čase podle Boussinequovy rovnice.