Vývoj dopravy na Pardubicku po roce 1990 - Pilařová, Alice (2010)
Diplomová práce charakterizuje dopravní systém v České republice po roce 1990. Součástí práce je analýza změn v individuální dopravě a nabídce osobní hromadné dopravy na Pardubicku po roce 1990. Práce se také věnuje otázce integrovaných dopravních systémů. Poslední kapitola se zabývá využitím tématu práce ve výuce zeměpisu na střední škole a metodami výuky zeměpisu na střední škole.