Vliv huminových látek na osud persistentních organických polutantů ve vodách - Ospalík, Josef; Bittner, Michal; Masarykova univerzita. Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí (2010)
V práci shrnuji dosavadní poznatky o interakcích huminových látek s persistentními organickými polutanty, o jejich efektivním odstraňování z prostředí na jedné a posílení toxických účinků na druhé straně.
In my work I summarize current knowledge about humic substances - persistent organic pollutants interactions. About their efective removal on the one hand and enhancement of their toxic properties on the other hand.
Vedoucí práce: Michal Bittner
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2010
Keywords: huminové látky; perzistentní organické polutanty; vodní ekosystémy; humic substances; persistent organic pollutants; water ecosystems; bakalářské práce; bachelor's theses