Koncepce tematické mapy vybraného prvku energetické infrastruktury v Jihomoravském kraji - Poklop, Martin (2010)
Bakalářská práce Koncepce tematické mapy vybraného prvku energetické infrastruktury v Jihomoravském kraji popisuje dosavadní přístupy ke zpracování této problematiky a postup zpracování tematické mapy. Vybranými prvky energetické infrastruktury jsou obnovitelné zdroje elektrické energie. Tvorba tematické mapy byla prováděna na základě zkušeností z analýzy současného kartografického zpracování tematiky, která je v práci také uvedena. Součástí práce je také přehled vybraných existujících map obsahujících energetickou tematiku.