Trvale udržitelný rozvoj venkovského regionu na příkladu SO ORP Frenštát pod Radhoštěm - Holubová, Lucie (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou trvale udržitelného rozvoje venkova na příkladu modelového území SO ORP Frenštát pod Radhoštěm. V práci jsou zpracovány základní otázky trvale udržitelného rozvoje a na daném modelovém území jsou aplikovány. Součástí práce je fyzicko-geografická a socio-ekonomická charakteristika daného území a rozbor dotazníkového šetření, které bylo zaměřeno na projekty v rámci dotačních programů