Veřejná služba v oblasti televizního vysílání - Vrzal, Rostislav (2009)
Tato práce se věnuje veřejné službě v televizním vysílání v České republice a srovnání se situací na Slovensku a v Rakousku. Popisuje zejména předmět, subjekt a formy veřejné služby v televizním vysílání.