Život se stomií - Doležalová, Jana (2010)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku kvality života u pacientů se stomií. Teoretická část nejprve rozebírá tematiku stomie a poté kvality života. V závěru teoretické části je popsána kvalita života u stomiků. Praktická část zjišťuje názory respondentů v oblasti rodinných, pracovních a společenských vztahů a jejich ovlivnění stomií.