Péče o kontaktní čočky a komplikace s ní spojené - Zenklová, Marta (2010)
Tato práce se zabývá tématem péče o kontaktní čočky a komplikacemi s ní spojenými. V úvodu se věnuji používaným materiálům pro výrobu kontaktních čoček. Následují kapitoly popisující systémy péče, postup péče, chemické složení roztoků a komunikace s klientem. Závěrečnou část tvoří komplikace spojené s péčí o kontaktní čočky.