Využití speciálních kontaktních čoček v praxi optometristy - Hrčková, Lenka (2010)
Práce rozebírá jednotlivé druhy speciálních kontaktních čoček, zaměřuje se na indikace a specifika jejich aplikace. Výzkum hodnotí využívání speciálních kontaktních čoček v různých aplikačních střediscích a firmách a porovnává je s údaji z celosvětového průzkumu.