Prizmatická korekce v praxi optometristy - Cihlářová, Miroslava (2010)
Tato práce by měla podat všeobecný přehled o stanovení prizmatické korekce v praxi optometristy. V teoretické části vysvětluji, co je to prizma, zkráceně popisuji funkci binokulárního vidění a heteroforii a v krátkém přehledu shrnuji postup binokulární korekce. Cílem praktické části je zjistit četnost heteroforie a předepsané prizmatické korekce.