Hledání vhodného formátu pro precipitační reakci s kardiolipinem - Květoňová, Jana; Zahradníček, Ondřej, 1969-; Masarykova univerzita. Mikrobiologický ústav (2010)
precipitace, kardiolipin, serologické reakce RPR a VLDR, protilátky, antigen, Treponema pallidum, syfilis, ELISA, western blotting
precipitation, cardiolipin, serologic reactions RPR and VLDR, antibodies, antigen, Treponema pallidum, syphilis, ELISA, western blotting
Vedoucí práce: Ondřej Zahradníček
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2010
Keywords: antigeny; kardiolipiny; syfilis; Treponema pallidum; Antigens; Cardiolipins; Syphilis; Treponema pallidum; bakalářské práce