Hledání vhodného formátu pro precipitační reakci s kardiolipinem - Květoňová, Jana (2010)
precipitace, kardiolipin, serologické reakce RPR a VLDR, protilátky, antigen, Treponema pallidum, syfilis, ELISA, western blotting