Návrh podrobného sylabu výuky lékařské biofyziky pro studující oboru Všeobecná sestra - Botnari, Šárka, 1985- (2010)
Návrh podrobného sylabu výuky lékařské biofyziky pro studující oboru Všeobecná sestra Abstrakt: Střední zdravotnický personál (jehož typickou představitelkou je všeobecná sestra) pracuje s řadou přístrojů a pomůcek, které využívají fyzikální principy. O řadě dalších metod fyzikální povahy musí být v různé míře informován. Cílem práce bude na základě provedené studie - mé bakalářské práce - z roku 2008 - Požadavky na znalosti lékařské přístrojové techniky a situace v praxi u bakalářského oboru Všeobecná sestra a) navrhnout úpravu sylabu Masarykovy Univerzity Brno předmětu Lékařská biofyzika pro bakalářský obor Všeobecná sestra a b) provést porovnání se sylaby dalších vybraných Univerzit České republiky