Odraz zvětrávacích procesů v moderních fluviálních sedimentech v okolí Zlína - Holbík, Filip (2010)
Předložená bakalářská práce se zabývá odrazem zvětrávacích procesů v moderních fluviálních sedimentech na vodních tocích řeky Moravy na Zlínsku. První část je koncipována jako rešerše zabývající se studiem hlavních a stopových prvků a geologickou stavbou území. V druhé části práce jsou uvedeny a popsány dosažené výsledky. Jako podkladové data sloužily výsledky zjištěné z odběrů na řece Moravě v roce 2005 a 2006