Genetická analýza kosterních pozůstatků z lokality Pohansko - Lesní Hrúd - Brzobohatá, Kristýna, 1985- (2010)
Analýza DNA z kosterních pozůstatků z Pohanska- Lesní hrúd má za cíl určit krevní skupiny na genetické úrovni. Byla zvolena metoda PCR - RFLP.