Aktuální poznatky o změně klimatu jako podkladový materiál pro informačně - vzdělávací webové stránky - Drápelová, Jana (2010)
Práce vytváří podkladový materiál pro vzdělávací webové stránky zaměřené na aktuální poznatky o změně klimatu. Obsahuje dvě logické části. První je zaměřena na pochopení příčin a následků změn v klimatickém systému Země. Druhá část je zaměřena na politicko - ekonomické aspekty změny klimatu - informuje o v současné době zavedených opatřeních proti klimatické změně a nastiňuje budoucí možnosti v této oblasti.