Jaký je náš chléb vezdejší aneb mykologické aspekty chleba /

Diplomová práce na téma „Jaký je náš chléb vezdejší aneb mykologické aspekty dnešního chleba“ je rozdělena do dvou částí. Teoretická část se zabývá samotným chlebem, jeho historií, složením, výrobou, dále pak popisuje některé plísně a mykotoxiny, které se mohou v chlebech vyskytovat, a kvasinky, kte...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Dudášová, Martina, 1984- (Autor práce)
Další autoři: Lefnerová, Danuše, 1946- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2010
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/101221/lf_m/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-17036 3147084765