Chamtivost bez hranic : burzovní makléřka vypovídá /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: T., Anne (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Český Těšín : IFP, 2010
Subjects:
Related Items:Translation of: Gier War Grenzenlos
LEADER 02657nam a22006377a 4500
001 MUB01000629731
003 CZ BrMU
005 20100617122415.0
008 100617s2010 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-22 
015 |a cnb002105485 
020 |a 978-80-87383-01-8 
040 |a BOD022  |b cze 
041 1 |a cze  |h ger 
072 7 |a 336.7  |x Finance  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 336.762  |2 MRF 
080 |a 159.9  |2 MRF 
080 |a 338.124.4  |2 MRF 
080 |a 336.71:336.76  |2 MRF 
080 |a 821-322.6  |2 MRF 
080 |a 336.7  |2 MRF 
100 1 |a T., Anne  |7 xx0118623  |4 aut 
245 1 0 |a Chamtivost bez hranic :  |b burzovní makléřka vypovídá /  |c Anne T. 
260 |a Český Těšín :  |b IFP,  |c 2010 
300 |a 215 s. 
650 0 7 |a burzovní makléři  |7 ph202209  |x psychologické aspekty  |2 czenas 
650 0 7 |a hospodářská krize  |7 ph120819  |2 czenas 
650 0 7 |a investiční bankovnictví  |7 ph249640  |2 czenas 
650 0 9 |a economic crises  |2 eczenas 
650 0 9 |a investment banking  |2 eczenas 
650 0 9 |a stockbrokers  |2 eczenas 
655 7 |a autobiografické příběhy  |7 fd131891  |2 czenas 
765 0 |t Gier War Grenzenlos  |9 Česky 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20100617  |l MUB01  |h 1047 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20100617  |l MUB01  |h 1048 
CAT |a CHALUPA  |b 02  |c 20100617  |l MUB01  |h 1223 
CAT |a CHALUPA  |b 02  |c 20100617  |l MUB01  |h 1224 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0139 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2008 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1056 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1905 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0548 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1126 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0107 
CAT |c 20190522  |l MUB01  |h 1130 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2344 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0947 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1936 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1157 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-22 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 FIN-1525  |5 4200460623  |8 20100617  |f 70  |f Prezenční  |g 276/10  |r 20100617 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 FIN-1525  |5 4200460624  |8 20100617  |f 74  |f Měsíční  |g 276/10  |r 20100617 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 FIN-1525  |5 4200460625  |8 20100617  |f 74  |f Měsíční  |g 276/10  |r 20100617 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 FIN-1525  |5 4200460626  |8 20100617  |f 74  |f Měsíční  |g 276/10  |r 20100617 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c volný výběr  |d FIN-1525  |e available  |t K dispozici  |f 4  |g 0  |h N  |i 40  |j VOLNY