Skladby pro violoncello a klavír

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Janáček, Leoš, 1854-1928 (Composer)
Other Authors: Fukač, Jiří, 1936-2002 (Editor), Havlík, Bedřich, 1936-2001 (Editor)
Format: Musical Score
Language:No linguistic content
Published: Praha : Supraphon, 1988
Edition:1. vyd.
Series:Souborné kritické vydání děl (Leoš Janáček). sv. 2
Cover Image
LEADER 02045ncm a22004937a 4500
001 MUB01000628819
003 CZ BrMU
005 20101022182413.0
008 100609s1988 xr ||||| |||||||||||zxx d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-22 
028 2 1 |a H 6802  |b Editio Supraphon 
028 3 1 |a BA 6850  |b Bärenreiter 
040 |a BOD001  |b cze 
041 1 |g cze  |g ger  |g eng  |g fre  |g rus 
072 7 |a 78  |x Hudba  |2 Konspekt  |9 9 
100 1 |a Janáček, Leoš,  |d 1854-1928  |7 jk01050745  |4 cmp 
240 1 0 |a Skladby,  |m violoncello, klavír.  |k Výběr 
245 1 0 |a Skladby pro violoncello a klavír  |h [hudebnina] /  |c Leoš Janáček ; [editoři Jiří Fukač, Bedřich Havlík] 
246 3 1 |a Kompositionen für Violoncello und Klavier 
246 3 1 |a Compositions for violoncello and piano 
246 3 1 |a Sočinenija dlja violončeli i fortepiano 
246 3 1 |a Compositions pour violoncelle et piano 
246 3 4 |a Composizioni da camera :  |b violoncello e pianoforte 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Supraphon,  |c 1988 
300 |a xix, 50 s. +  |e 1 hlas 
490 1 |a Souborné kritické vydání děl Leoše Janáčka. Řada E ;  |v sv. 2 
505 0 |a Pohádka -- Presto 
700 1 |a Fukač, Jiří,  |d 1936-2002  |7 jk01032151  |4 edt 
700 1 |a Havlík, Bedřich,  |d 1936-2001  |7 jn20000400910  |4 edt 
830 0 |a Souborné kritické vydání děl (Leoš Janáček).  |n Řada E ;  |v sv. 2 
CAT |a ADAMOV  |b 02  |c 20100609  |l MUB01  |h 1054 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20101022  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1752 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1500 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1936 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1054 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0106 
CAT |c 20190522  |l MUB01  |h 1129 
M54 |a 78 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-22 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m HUDEB  |1 FF  |a FF - hudebni veda  |2 HUVED  |b hudební věda  |3 NX-71  |6 88-4523  |5 257R147304  |8 20100609  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20100609  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FFHUD  |c hudební věda  |d NX-71  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j HUVED