Pomocník diabetologa : informační katalog /

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Geum, 2010-
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 01461nam a22003857a 4500
001 MUB01000628583
003 CZ BrMU
005 20100608083241.0
008 100608s2010 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-22 
020 |a 978-80-86256-74-0 
040 |a BOD034  |b cze 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.379-008.64  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
245 0 0 |a Pomocník diabetologa :  |b informační katalog /  |c redakce Karel Vízner, Gabriela Bjalkovská. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Geum,  |c 2010- 
300 |a 244 s. 
500 |a 1 číslo ročně 
650 0 7 |a diabetologie  |7 ph114311  |2 czenas 
650 0 9 |a diabetology  |2 eczenas 
700 1 |a Vízner, Karel  |7 xx0104578  |4 red 
700 1 |a Bjalkovská, Gabriela  |7 xx0112983  |4 red 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20100608  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0138 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2007 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1054 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0547 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0106 
CAT |c 20190522  |l MUB01  |h 1129 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-22 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.231-POMO  |9 VV-628583-01  |6 3284001682  |5 3284001682  |8 20100608  |f 74  |f Měsíční  |r 20100608  |s dar 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 613.231-POMO  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 5  |j VV