Synökologische Studie der Waldgesellschaften auf Amphibolitgesteinen /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Husová, Miroslava, 1931- (Author)
Format: Book
Language:German
Published: Prag : Academia, 1968
Series:Vegetace ČSSR. 3
Subjects:
LEADER 02273nam a22005297a 4500
001 MUB01000624223
003 CZ BrMU
005 20100503082000.0
008 100429s1968 xr ||||| |||||||||||ger d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-22 
015 |a cnb000423796 
040 |a BOD004  |b cze 
041 0 |a ger  |b cze 
072 7 |a 581  |x Obecná botanika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 581.526.42  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a 581  |2 MRF 
100 1 |a Husová, Miroslava,  |d 1931-  |7 jk01043321  |4 aut 
245 1 0 |a Synökologische Studie der Waldgesellschaften auf Amphibolitgesteinen /  |c Miroslava Husová 
246 1 |a Synekologická studie lesních společenstev na amfibolitových horninách 
260 |a Prag :  |b Academia,  |c 1968 
300 |a 188 s., [2] l. příl. +  |e 4 s. errata 
490 1 |a Vegetace ČSSR. Řada A ;  |v 3 
504 |a Obsahuje bibliografii (s. 177-179) a rejstřík 
546 |a Německý text; české resumé 
650 0 7 |a lesní rostlinná společenstva  |7 ph115121  |2 czenas 
650 0 9 |a forest plant communities  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
830 0 |a Vegetace ČSSR.  |n Řada A ;  |v 3 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20100429  |l MUB01  |h 1412 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1234 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20100503  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20100503  |l MUB01  |h 0820 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0137 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2005 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1044 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1511 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0101 
CAT |c 20190522  |l MUB01  |h 1125 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2343 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-22 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 240.760/A3/a  |5 3145157165  |4 DPČ: 813-68; dříve sign. 240.917  |8 20131107  |f 78  |f Mimo UK  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 240.760/A3/c  |5 3145347942  |4 DPČ: 48-10  |8 20100429  |f 78  |f Mimo UK  |r 20100429  |s dar 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |d 240.760/A3/a  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j BOGEO