Aplikace občanského zákoníku v pracovněprávních vztazích - Stránský, Jaroslav, 1983- (2009)
Rigorózní práce, jejímž tématem je vztah občanského zákoníku a zákoníku práce, resp. problematika aplikace občanského zákoníku v pracovněprávních vztazích.