Právní aspekty cestovního ruchu

Rigorózní práce si klade za cíl představit právní úpravu ovlivňující vztahy v cestovním ruchu, když za referenční pojem je zvolen adresát příslušných právních norem – podnikatel a spotřebitel v cestovním ruchu. Jedná se o mezioborovou práci, která analyzuje normy práva veřejného i soukromého, s důra...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bandúrová, Monika (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2010
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/76696/pravf_r/
Cover Image
LEADER 05805ctm a22012257a 4500
001 MUB01000622558
003 CZ BrMU
005 20170426133612.0
008 100411s2010 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-22 
035 |a (ISMU-VSKP)177852 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD010 
041 0 |a cze  |b spa 
072 7 |a 338.3/.4  |x Hospodářská a výrobní odvětví  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 338.48  |2 MRF 
080 |a 338.3/.4  |2 MRF 
100 1 |a Bandúrová, Monika  |% UČO 76696  |* [absolvent PrF MU]  |4 dis 
242 1 0 |a Legal Aspects of Tourism  |y eng 
245 1 0 |a Právní aspekty cestovního ruchu  |h [rukopis] /  |c Monika Bandúrová 
260 |c 2010 
300 |a 157 l. 
502 |a Rigorózní práce (JUDr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2010. 
520 2 |a Rigorózní práce si klade za cíl představit právní úpravu ovlivňující vztahy v cestovním ruchu, když za referenční pojem je zvolen adresát příslušných právních norem – podnikatel a spotřebitel v cestovním ruchu. Jedná se o mezioborovou práci, která analyzuje normy práva veřejného i soukromého, s důrazem na právo občanské hmotní a procesní. Majíc na zřeteli praktický život cestovního práva, zodpovídám v práci právní otázky, které budou podnikatele i spotřebitele služeb v cestovním ruchu.  |% cze 
520 2 9 |a The thesis collects and analyzes those parts of Czech law that are related to tourism. The law in question was extracted according to whom the legal rule applies – the travel agencies and consumers of travel services. The work is structured according to the lifeline of a travel agency, not necessarily giving advises only to travel service providers but as well to the consumers.  |9 eng 
546 |a Španělské resumé. 
650 0 7 |a cestovní ruch  |7 ph119113  |2 czenas 
650 0 9 |a tourism  |2 eczenas 
655 7 |a rigorózní práce  |7 fd132407  |2 czenas 
658 |a Právo a právní věda  |b Právo  |c PrF Rig-PPV PR (PR)  |2 CZ-BrMU 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra občanského práva  |7 kn20100901001  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/76696/pravf_r/ 
CAT |c 20100411  |l MUB01  |h 0450 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 1015 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1234 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100929  |l MUB01  |h 0337 
CAT |a ZEMANOVA  |b 02  |c 20110402  |l MUB01  |h 1149 
CAT |a ZEMANOVA  |b 02  |c 20110402  |l MUB01  |h 1209 
CAT |a SMUTNA  |b 02  |c 20110404  |l MUB01  |h 1758 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1918 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 2327 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0137 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2004 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130423  |l MUB01  |h 1300 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130423  |l MUB01  |h 1304 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131219  |l MUB01  |h 0944 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1904 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140410  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140410  |l MUB01  |h 0820 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140410  |l MUB01  |h 1226 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140410  |l MUB01  |h 1231 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 1005 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1445 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1406 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0059 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20170426  |l MUB01  |h 1336 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180817  |l MUB01  |h 1903 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180817  |l MUB01  |h 1919 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180817  |l MUB01  |h 1919 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1535 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1543 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1549 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1555 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1602 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1606 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1613 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1616 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1620 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1627 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1637 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1651 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1657 
CAT |c 20190522  |l MUB01  |h 1122 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0834 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0838 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0841 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0910 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0916 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0930 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0934 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 1002 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 1010 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 1018 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 1036 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 1045 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200916  |l MUB01  |h 0141 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200916  |l MUB01  |h 0734 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0946 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1935 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1156 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-22 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-13941  |5 3129149032  |4 107  |8 20110402  |f 51  |f Prezenční DPF 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-13941  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF