Pohádky : zábavná výuka angličtiny - Baker, Darren, 1961- (Klaris, 2006)
Kniha pohádek pro děti v angličtině se souběžnou výslovností i překladem doplněná zvukovým CD, které je namluveno anglickým mluvčím.