Speciální fotografické techniky - Souček, Ludvík, 1926-1978 (Malá knihovna fotografie, 1960)
Kniha je zaměřena na ukázky výtvarných fotografií získaných zvláštními technikami, které se nejvhodněji uplatňují v užité propagační fotografii.