Rozpravy o kybernetice - Teplov, Lev Pavlovič (Kolumbus, 1962)
Rozsáhlá informativní práce o problémech automatů, teorii signálů a pravděpodobnosti, biologických, fyziologických a psychologických souvislostech, automatické regulaci, praktickém uplatnění a závratných vyhlídkách nového vědního oboru.