Opylování a opylovači nadčeledi včel (Apoidea, Hymenoptera) čeledi Fabaceae se zaměřením na rody Lotus, Melilotus, Trifolium - Götzová, Ilona (2010)
Diplomová práce zpracovává informace získané z literatury ve smyslu analýzy problému (význam studovaných rostlin, typy opylování, opylovači, praktická doporučení), závěr, seznam prostudované literatury s přílohami.