Dopady SZP EU na rozvoj zemědělství v západní části MAS Boskovicko PLUS - Daněk, Ondřej (2010)
Bakalářská práce se nejdříve zabývá fyzicko-geografickými a socio-ekonomickými charakteristikami západní části MAS Boskovicko PLUS. Druhá část je zaměřena na zemědělství do roku 1989, transformaci zemědělství a na současný stav zemědělství studované oblasti. Součástí práce je také anketní šetření, které bylo provedeno u rozhodujících zemědělských firem v oblasti. Závěr práce je věnován změnám a dopadům na zemědělství studovaného území, zejména pod vlivem SZP EU.