Využití georadaru v základním geologickém výzkumu - Gregorová, Hana (2010)
Práce vystihuje základní vlastnosti georadaru, provozní nastavení parametrů před započetím terénního měření s ohledem na možná omezení, aplikace georadaru v kvartérní geologii a archeologii včetně představení případové studie. Práce je zakončena vyhodnocením vlastních výsledků měření na lokalitě Jakubské nám. v Brně.