Rovnovážná ocenění aukcí komplementárních komodit

Ve své praci se zaměřuji na mechanismy generování cen v aukcích, ve kterých se prodává více statků více spotřebitelům. Tyto aukce se označují jako bundle aukce. Zaměřuji se na nalezení efektivní alokace a rovnovážné ceny pro soubor statků. Těžiště mé práce je představení modelu. Na tomto modelu je a...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hamplová, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Kruml, David, 1974-
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2010.
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/175762/prif_b_b1/
Cover Image
LEADER 05927ctm a22012737a 4500
001 MUB01000615657
003 CZ BrMU
005 20100217083626.0
008 100211s2010 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-06 
035 |a (ISMU-VSKP)167428 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 51  |x Matematika  |2 Konspekt  |9 13 
080 |a 51-7  |2 MRF 
080 |a 330.4  |2 MRF 
080 |a 51  |2 MRF 
100 1 |a Hamplová, Tereza  |% UČO 175762  |* [absolvent PřírF MU]  |4 dis 
242 1 0 |a Equilibrum prices in auctions of complementary resources  |y eng 
245 1 0 |a Rovnovážná ocenění aukcí komplementárních komodit  |h [rukopis] /  |c Tereza Hamplová. 
260 |c 2010. 
300 |a 21 l. 
500 |a Vedoucí práce: David Kruml. 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2010. 
520 2 |a Ve své praci se zaměřuji na mechanismy generování cen v aukcích, ve kterých se prodává více statků více spotřebitelům. Tyto aukce se označují jako bundle aukce. Zaměřuji se na nalezení efektivní alokace a rovnovážné ceny pro soubor statků. Těžiště mé práce je představení modelu. Na tomto modelu je algoritmus pro výpočet cen představen. Model aplikuji na jednoduchí příklad a popíši jeho možná selhání.  |% cze 
520 2 9 |a I concentre my theses to equilibrium prices in bundle auctions. I described the mechanism for equilibrium prices as well as a model for finding effective allocation. Qualities of model are described as well as it's disadvantages. At the end is a simply example solved by this model.  |9 eng 
650 0 7 |a matematická ekonomie  |7 ph122666  |2 czenas 
650 0 7 |a aukce  |7 ph268216  |2 czenas 
650 0 9 |a mathematical economics  |2 eczenas 
650 0 9 |a auctions  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
658 |a Aplikovaná matematika  |b Matematika - ekonomie  |c PřF B-AM MAEK (MAEK)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Kruml, David,  |d 1974-  |7 mub2013796570  |% UČO 3442 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Ústav matematiky a statistiky  |7 kn20091211007  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/175762/prif_b_b1/ 
CAT |c 20100211  |l MUB01  |h 0450 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20100215  |l MUB01  |h 1055 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20100217  |l MUB01  |h 0836 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 1014 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1230 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100929  |l MUB01  |h 0337 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1917 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 2327 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0135 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120412  |l MUB01  |h 0929 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2002 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1026 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130815  |l MUB01  |h 0751 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130815  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131121  |l MUB01  |h 1039 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131121  |l MUB01  |h 1046 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131126  |l MUB01  |h 1103 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140522  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140522  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140522  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140522  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140610  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140610  |l MUB01  |h 0744 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140610  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140610  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140610  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140611  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140611  |l MUB01  |h 0808 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140611  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140611  |l MUB01  |h 0825 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141126  |l MUB01  |h 0740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141126  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141126  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141126  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141126  |l MUB01  |h 0912 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141126  |l MUB01  |h 0925 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141126  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141126  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141126  |l MUB01  |h 0945 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141126  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141127  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141127  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141127  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141127  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141127  |l MUB01  |h 0839 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141127  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141127  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141127  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141127  |l MUB01  |h 0905 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141127  |l MUB01  |h 0909 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141204  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141216  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141216  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20141216  |l MUB01  |h 1015 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150108  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150108  |l MUB01  |h 1117 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150108  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150108  |l MUB01  |h 1133 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150108  |l MUB01  |h 1136 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150113  |l MUB01  |h 1335 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150113  |l MUB01  |h 1339 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150113  |l MUB01  |h 1343 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150113  |l MUB01  |h 1343 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150113  |l MUB01  |h 1347 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150113  |l MUB01  |h 1350 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1445 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1406 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0052 
CAT |c 20190506  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20200403  |l MUB01  |h 1123 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRSMA  |b ÚK sklad - M  |3 K-12069  |5 3145347652  |8 20100215  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180620  |r 20100215  |s dar 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad - M  |d K-12069  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRSMA