Pevné body v uspořádaných množinách - Špetka, Petr (2010)
Cílem této diplomové práce je uvést čtenáře do problematiky pevných bodů v uspořádaných množinách. A to zejména dokazovaní jejich existence za určitých specifických podmínek a následná kalkulace s nimi.