Elektrické vlastnosti tkání - Kryšpín, Jan, 1897- (Rozpravy Československé akademie věd. Řada matematických a přírodních věd ;, 1963)
Práce soustavně studuje elektrickou charakteristiku tkání a její souvislosti s tkáňovým metabolismem. Především se zabývá problémy tkáňové impedance, hlavně její ohmické složky.