Orbitalspatiokardiographie - Laufberger, Vilém, 1890-1986 (Praha : Nakladatelství Československé akademie věd, 1961)
Objasňuje podstatu diagnostické metody a zaměřuje se na její teorii analýzou symetrie elektrického pole srdce a studiem tzv. srdeční orbity, tj. myšleně koule o poloměru 10 cm, umístěné v srdečním středu, na niž jsou promítány EKG.
S il. a grafy v textu
1000 výt.
Přel. z češ. do něm.
Čes. souhrn s názvem: Orbitová spaciokardiografie
Přehl. lit.
Vysvětl. k fot. příl.
Keywords: diagnostické metody; srdce; diagnostic methods; heart