Lékařská elektronika - Vrána, Milan (Avicenum, 1975)
V první části knihy věnují autoři pozornost aplikované elektrofyziologii, která tvoří podstatnou část lékařské elektroniky, a v druhé probírají elektronické měření těch fyziologických procesů, které nejsou předmětem zájmu elektrofyziologie. Ve třetí se zabývají informačními systémy v lékařské elektronice a v dodatku i využitím počítačů ve zdravotnictví. Závěrem připojují stať o uzemňování elektronických zařízení.