Structure-dynamics-function relationships of haloalkane dehalogenases - Klvaňa, Martin (2009)
Pomocí molekulového dokování, molekulově-dynamických simulací, vizualizace struktury a dynamiky proteinu, a ve světle dostupných experimentálních dat byly v halogenalkandehalogenáze DhaA z Rhodococcus rhodochrous NCIMB 13064 navrženy mutace pro zvýšení katalytické účinnosti přeměny jedovaté a nepoddajné xenobiotické sloučeniny, 1,2,3-trichlorpropanu, a vztahy mezi strukturou, dynamikou a funkcí tohoto enzymu byly detailně prozkoumány