Kazuistiky z molekulární genetiky /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Lebl, Jan, 1955- (Author), Macek, Milan, 1961- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Galén, 2006.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02092nam a22005297a 4500
001 MUB01000610276
003 CZ BrMU
005 20150105084818.0
008 091216s2006 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-06 
015 |a cnb001658264 
020 |a 80-7262-418-0 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD034 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 577.21  |2 MRF 
080 |a 616.1/.9-052-07/-08  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Lebl, Jan,  |d 1955-  |7 jn19990010093  |4 aut 
245 1 0 |a Kazuistiky z molekulární genetiky /  |c Jan Lebl, Milan Macek jr. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Galén,  |c 2006. 
300 |a 219 s. 
650 0 2 |a Genetics, Medical 
650 0 7 |a kazuistiky (lékařství)  |7 ph122501  |2 czenas 
650 0 7 |a lékařská genetika  |2 czmesh 
650 0 9 |a casuistics  |2 eczenas 
650 0 9 |a medical genetics  |2 eczenas 
700 1 |a Macek, Milan,  |d 1961-  |7 mzk2006348713  |4 aut 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20091216  |l MUB01  |h 0651 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091219  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1228 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0133 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1959 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1015 
CAT |a KRATOCHVIL  |b 02  |c 20150105  |l MUB01  |h 0848 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0437 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1115 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0046 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20160212  |l MUB01  |h 1148 
CAT |c 20180202  |l MUB01  |h 1041 
CAT |c 20190506  |l MUB01  |h 0957 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2341 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BIO  |b biologie  |9 BIO-610276-01  |6 3147039752  |5 3147039752  |4 G-2751  |8 20091216  |f 78  |f Mimo UK  |g 2009-1140  |r 20091216  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 573.1-LEBL  |5 3284010077  |8 20150105  |f 70  |f Prezenční  |g 2014-3177  |r 20141219  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 573.1-LEBL  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j VV