Hidden depths atlas of the oceans /

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Map
Language:English
Published: London : Collins, c2007,
Edition:1st pub.
Subjects:
LEADER 02381nem a22006017a 4500
001 MUB01000608541
003 CZ BrMU
005 20091208144354.0
008 091204s2007 xxk||||||||||| |||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-04-17 
020 |a 978-0-00-723671-8 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 551  |x Geologie. Meteorologie. Klimatologie  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 551.46  |2 MRF 
080 |a 551.461.6  |2 MRF 
080 |a (084.3)  |2 MRF 
080 |a (084.42)  |2 MRF 
080 |a 551  |2 MRF 
245 0 0 |a Hidden depths  |h [kartografický dokument] :  |b atlas of the oceans /  |c [published in collaboration with the Smithsonian Institution and the National Oceanic and Atmospheric Administration]. 
246 3 |a Atlas of the oceans 
250 |a 1st pub. 
255 |a Měřítka různá. 
260 |a London :  |b Collins,  |c c2007, 
300 |a 1 atlas (256 s.) :  |b barev. il., mapy. 
650 0 7 |a oceánografie  |7 ph115548  |2 czenas 
650 0 7 |a oceány  |7 ph115549  |2 czenas 
650 0 9 |a oceanography  |2 eczenas 
650 0 9 |a oceans  |2 eczenas 
655 7 |a mapy  |7 fd132800  |2 czenas 
655 7 |a atlasy  |7 fd131835  |2 czenas 
655 9 |a maps  |2 eczenas 
655 9 |a atlases  |2 eczenas 
710 1 |a Spojené státy americké.  |b National Oceanic and Atmospheric Administration  |7 ko2003203494  |4 pbl 
710 2 |a Smithsonian Institution  |7 ko2004230768  |4 pbl 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20091204  |l MUB01  |h 1204 
CAT |a ANTHOVA  |b 02  |c 20091208  |l MUB01  |h 1443 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20091214  |l MUB01  |h 1358 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20091214  |l MUB01  |h 1359 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091219  |l MUB01  |h 0828 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0133 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1958 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1011 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0433 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20150814  |l MUB01  |h 1210 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0044 
CAT |c 20190417  |l MUB01  |h 0935 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0943 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1932 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1152 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-04-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 559.63 -HIDD  |5 3145347219  |8 20091204  |f 77  |f Dlouhodobá  |q 20180425  |r 20091204  |s kup 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr  |d 559.63 -HIDD  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j PRFST