Základy mičurinské genetiky /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vorob'jev, Aleksandr Ivanovič (Author)
Other Authors: Pume, Nikolaj, 1895-1970 (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Brázda, 1952.
Edition:Vyd. 1.
Series:Zemědělská věda. Velká řada ; Sv. 11
Subjects:
LEADER 01831nam a22004697a 4500
001 MUB01000607776
003 CZ BrMU
005 20091201141901.0
008 091201s1952 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-04-17 
015 |a cnb000505776 
040 |a BOD004  |b cze 
041 1 |a cze  |h rus 
072 7 |a 575  |x Obecná genetika. Obecná cytogenetika. Evoluce  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 575  |2 MRF 
100 1 |a Vorob'jev, Aleksandr Ivanovič  |7 xx0092689  |4 aut 
245 1 0 |a Základy mičurinské genetiky /  |c A.I. Vorobjev ; z ruského originálu ... přeložil Nikolaj Pume. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Brázda,  |c 1952. 
300 |a 182 s. 
490 1 |a Zemědělská věda. Velká řada ;  |v Sv. 11 
650 0 7 |a genetika  |7 ph114609  |2 czenas 
650 0 9 |a genetics  |2 eczenas 
700 1 |a Pume, Nikolaj,  |d 1895-1970  |7 jk01101743  |4 trl 
830 0 |a Zemědělská věda.  |p Velká řada ;  |v Sv. 11 
CAT |a KLEPPOVA  |b 02  |c 20091201  |l MUB01  |h 1419 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091201  |l MUB01  |h 1419 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0243 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1925 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0827 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1226 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2336 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0407 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0133 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0044 
CAT |c 20190417  |l MUB01  |h 0934 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2341 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-04-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 250.544  |5 3145131644  |8 20091201  |f 78  |f Mimo UK  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |d 250.544  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j BOGEO