Antropologický profil starých Sumerů - Jan, Vojtěch (2009)
Jan Vojtěch Masarykova univerzita Brno Přírodovědecká fakulta Ústav Antropologie Antropologický profil starých Sumerů Brno 2009 vedoucí: prof. PhDr. Jaroslav Malina DrSc. počet stran bez obrazové přílohy: 58 počet znaků s mezerami: 127137 počet příloh: 1 Práce se zaobírá rozborem životního prostředí, společnosti a její mytologie ve starém Sumeru.