Diabetik s nádorovým onemocněním - Mičová, Lenka, 1976- (2009)
Bakalářská práce se zabývá problematikou diabetu a nádorového onemocnění. První část práce je věnována teoretickým a praktickým poznatkům týkajících se problematiky onemocnění diabetes mellitus, nádorového onemocnění a výživy. V druhé části jsou uvedeny tři kazuistiky pacientů diabetiků s nádorovým onemocněním. Pozornost je zaměřena především na nutriční péči těchto pacientů. Pacienti byli hospitalizováni v Krajské nemocnici Liberec, a.s. na diabetologickém nebo onkologickém oddělení.