Sekundární prevence po infarktu myokardu - Chromíková, Katarína (2009)
Bakalářská práce zjišťuje úroveň informovanosti a dodržování zásad sekundární prevence po infarktu myokardu. Je rozdělena na teoretickou a empirickou část. Obsahem teoretické části je problematika infarktu myokardu a jeho prevence. Empirická část poskytuje údaje z průzkumného šetření provedeného u nemocných po infarktu myokardu ve Fakultní nemocnici Brno-Bohunice formou anonymních dotazníků. Analýza a interpretace zjištěných dat poskytuje údaje o informovanosti, změně životního stylu a dodržování zásad sekundární prevence po infarktu myokardu. Cílem práce bylo informovat o důležitosti sekundární prevence jako nezbytné součásti léčby infarktu myokardu.