Mapa péče pro diagnózu Totální endoprotéza kyčelního kloubu - Horáčková, Pavlína (2009)
Bakalářská práce obsahuje manuál a mapu péče pro diagnózu Totální endoprotéza kyčle. Na základě analýzy výzkumu z dokumentace a dotazníkového šetření klientů i personálu je sestaven nejprve manuál péče a následně mapa péče pro diagnózu Totální endoprotéza kyčle. Informační mapa péče je součástí přílohy. Analýza a interpretace dat poskytuje informace o přínosu sestavené mapy péče pro klienty, personál a víceoborový tým, poskytující ošetřovatelskou a lékařskou péči v NH Hospital Hořovice. Bakalářská práce je nástrojem ke zkvalitnění poskytovaných služeb klientům a k ulehčení práce zdravotníkům.