Komunikační technika při edukaci neslyšících matek v péči o novorozence - Ševčíková, Kateřina (2009)
Bakalářská práce zjišťuje jaké komunikační techniky nejčastěji používají zdravotní sestry na oddělení fyziologických novorozenců při edukaci neslyšící matky v péči o novorozence a s jakou komunikační technikou se v porodnici nejčastěji setkaly neslyšící matky. Práce se zabývá kvalitou informování jednotlivými komunikačními technikami.