Možnosti společenského uplatnění tělesně handicapovaných spoluobčanů - Liktorová, Svatava (2009)
V bakalářské práci jsem se zaměřila zejména na tělesně znevýhodněné spoluobčany s postižením paraplegie a tetraplegie. Teoretická část práce se týká daného problému a veškeré problematiky spojené s tělesným handicapem. V empirické části poukazuji na srovnání populačního znevýhodnění, na možnosti společenského uplatnění, na pomoc státu handicapovaným a na kvalitu života znevýhodněných před rokem 1989 a v současné době.